1

Välj projekt du vill stödja

2

Välj typ av insamling

3

Gör din insamling personlig

4

Publicera din insamling

Wildlife belongs in the Wild

Vilda djur används av människor världen över, bland annat som underhållning. De tas från det vilda och far illa av ett liv i fångenskap. Vi arbetar för att de ska få stanna i det vilda där de hör hemma. Vilda djur ska inte användas som underhållning! Vilda djur som uppträder för turister lever ofta hela sina liv i fångenskap. Plågsamma metoder används ofta för att träna djuren och de onaturliga rörelserna skadar dem. Det är en stressande tillvaro långt från deras naturliga liv i det vilda. Rädda björnar från ett liv i fångenskapTusentals björnar tillbringar hela sina liv i fångenskap under usla förhållanden på fabriker som utnyttjar björnarna för deras galla. Vi arbetar för en framtid där tillfångatagandet och denna misshandel av björnar inte längre sker. Vi gör världen bättre för djur. Tillsammans kan vi stoppa djurplågeri. World Animal Protection är en av världens största internationella djurskyddsorganisationer. Vi hjälper djur på alla nivåer, från direkta insatser till långsiktig politisk påverkan. Bidragen kommer användas där behovet är som störst för hjälp till djur över hela världen, som t.ex. att stoppa misshandeln och utnyttjandet av vilda djur.

Välj Projekt Läs mer...

Stöd vårt allmänna arbete

Vi gör världen bättre för djur. Tillsammans kan vi stoppa djurplågeri. World Animal Protection är en av världens största internationella djurskyddsorganisationer. Vi hjälper djur på alla nivåer, från direkta insatser till långsiktig politisk påverkan. Vi har valt ut fyra huvudområden där vi kan hjälpa flest behövande djur så effektivt som möjligt; - Vilda djur: Vi arbetar för att stoppa misshandeln och utnyttjandet av vilda djur. - Djur i samhällen: Vi arbetar för att stoppa massavlivningar av hundar och för att ge arbetsdjur bättre liv. - Lantbruksdjur: Vi arbetar för bättre välfärd för miljarder djur inom världens lantbruk. - Katastrofdrabbade djur: Vi både förebygger i utsatta regioner och rycker ut med akut hjälp till djur som drabbas av katastrofer Skydda världens djur tillsammans med oss!Ditt bidrag används där behovet är som störst för hjälp till djur över hela världen, alltifrån att stoppa massavlivningar av hundar, till att få slut på djurplågeri inom turistindustrin och att rädda djur som drabbats av naturkatastrofer.Läs mer om vårt arbete och organisation på worldanimalprotection.se

Välj Projekt Läs mer...

SKYDDA HUNDARNA

Över 10 miljoner hundar avlivas brutalt varje år i försök att stoppa sjukdomar eller för att få ner antalet gatuhundar. Stoppa massavlivningar av hundar Lidandet som hundarna utsätts för är meningslöst eftersom massavlivningar varken stoppar spridningen av rabies eller gör att antalet hundar minskar på sikt. Massvaccinering av hundar är den enda effektiva metoden för att bekämpa sjukdomar och kan leda till att farliga sjukdomar försvinner helt. Vi har vaccinerat hundar i bland annat Bangladesh, Bali, Zanzibar, Filippinerna och Kina. Nu är det Sierra Leones tur.Vi gör världen bättre för djur. Tillsammans kan vi stoppa djurplågeri. World Animal Protection är en av världens största internationella djurskyddsorganisationer. Vi hjälper djur på alla nivåer, från direkta insatser till långsiktig politisk påverkan. Bidragen kommer användas där behovet är som störst för hjälp till djur över hela världen, som att stoppa massavlivningar av hundar och att ge dem bättre liv.

Välj Projekt Läs mer...

BÄTTRE DJURVÄLFÄRD INOM LANTBRUKET

Ingen frisk luft. Inget dagsljus. Inte tillräcklig plats att röra sig på. Det är vardagen för miljarder djur inom lantbruket. Vi arbetar för att skapa bättre förhållanden för lantbruksdjuren globalt. Förbättra livet för miljarder lantbruksdjur Det sätt som lantbruksdjur behandlas på är världens största djurvälfärdsproblem - och det är ett problem som växer varje dag. År 2050 kommer det att finnas dubbelt så många produktionsdjur inom lantbruket som det fanns år 2000. Idag finns det 70 miljarder lantbruksdjur och två tredjedelar av dem lever under bristfälliga förhållanden utan möjlighet att kunna röra på sig och följa sina instinkter. Change for chickens Miljarder fabriksuppfödda kycklingar tvingas varje år leva i överfulla, fönsterlösa stallar. Deras liv är ett enda långt lidande. Vi tycker det är dags för förändring, och arbetar för att kycklingarna ska få mer tid att växa, mer utrymme, mer ljus och större möjligheter att bete sig som kycklingar. Vi gör världen bättre för djur. Tillsammans kan vi stoppa djurplågeri. World Animal Protection är en av världens största internationella djurskyddsorganisationer. Vi hjälper djur på alla nivåer, från direkta insatser till långsiktig politisk påverkan. Bidragen kommer användas där behovet är som störst för hjälp till djur över hela världen, som att skapa bättre välfärd för miljarder djur inom världens lantbruk.

Välj Projekt Läs mer...

RÄDDA DJUR SOM DRABBAS AV KATASTROFER

Över 40 miljoner djur drabbas varje år av katastrofer som översvämningar, torka och tyfoner. När djuren dör mister ofta deras ägare sin försörjning. Djurs och människors liv hänger ihop Därför är det viktigt att rädda djuren – inte bara för deras egen skull utan också för att se till att deras ägare har något att komma tillbaka till efter katastrofen. Det är också viktigt att hjälpa sällskapsdjur, som ofta är en stor tröst för sina ägare och ger dem hopp om framtiden. Vi finns snabbt på plats Vi har ett globalt nätverk för katastrofhjälp samt egna katastrofteam som är beredda att snabbt rycka ut när katastrofen inträffar. Vi samarbetar med organisationer och myndigheter på plats för att undersöka vilken slags hjälp området behöver och för att snabbt och effektivt kunna sätta i gång hjälpinsatsen. Vi ser till att djuren får veterinärvård, mat och vatten och återförenar dem med sina ägare Vi gör världen bättre för djur. Tillsammans kan vi stoppa djurplågeri. World Animal Protection är en av världens största internationella djurskyddsorganisationer. Vi hjälper djur på alla nivåer, från direkta insatser till långsiktig politisk påverkan. Bidragen kommer användas där behovet är som störst för hjälp till djur över hela världen, som att rycka ut med akut hjälp till djur som drabbas av katastrofer och förebygger i utsatta regioner.

Välj Projekt Läs mer...