RÄDDA DJUR SOM DRABBAS AV KATASTROFER

RÄDDA DJUR SOM DRABBAS AV KATASTROFER

Över 40 miljoner djur drabbas varje år av katastrofer som översvämningar, torka och tyfoner. När djuren dör mister ofta deras ägare sin försörjning.

Djurs och människors liv hänger ihop
Därför är det viktigt att rädda djuren – inte bara för deras egen skull utan också för att se till att deras ägare har något att komma tillbaka till efter katastrofen. Det är också viktigt att hjälpa sällskapsdjur, som ofta är en stor tröst för sina ägare och ger dem hopp om framtiden.

Vi finns snabbt på plats
Vi har ett globalt nätverk för katastrofhjälp samt egna katastrofteam som är beredda att snabbt rycka ut när katastrofen inträffar. Vi samarbetar med organisationer och myndigheter på plats för att undersöka vilken slags hjälp området behöver och för att snabbt och effektivt kunna sätta i gång hjälpinsatsen. Vi ser till att djuren får veterinärvård, mat och vatten och återförenar dem med sina ägare

Vi gör världen bättre för djur. Tillsammans kan vi stoppa djurplågeri.
World Animal Protection är en av världens största internationella djurskyddsorganisationer. Vi hjälper djur på alla nivåer, från direkta insatser till långsiktig politisk påverkan. Bidragen kommer användas där behovet är som störst för hjälp till djur över hela världen, som att rycka ut med akut hjälp till djur som drabbas av katastrofer och förebygger i utsatta regioner.

Du måste godkänna alla cookies för att se den här videon.

620 kr
Insamlat


5
Insamlingar

7
Gåvor